Ervaringen

"I love people who make me laugh. I honestly think it's the thing I like most, to laugh. It cures a multitude of ills. It's probably the most important thing in a person." - Audrey Hepburn

Wat kun je ervaren

 • Lachtherapie sessie

  Is het lachen je echt vergaan? Doe dan eerst eens een lachtherapie sessie. We kijken naar wat je tegenhoudt om echt voluit te lachen en we lossen het op (als je wil). We kunnen je helpen om angsten te overwinnen en weer vrij in het leven te gaan staan.

  Ga hier naar het lachtherapeutenregister

 • Open lachworkshop

  In Nederland en Vlaanderen zijn zo’n 10-15 lachclubs actief. De meeste lachclubs openen 1x per maand hun deuren, een enkele vaker. Sommige collega’s organiseren geen lachclub maar wel lachworkshops met een open inschrijving. Die vallen ook onder deze lijst met lachclubs. Ben je alleen of met z’n tweeën dan is een lachclub de place to be als je zin hebt om hartelijk te lachen. Je bent er altijd van harte welkom.

  Hier vind je de actieve lachclubs in Nederland en België >>

 • Lachworkshop bij jou op locatie

  Zowel voor particulieren als voor bedrijven is een lachworkshop een unieke ervaring. Je kan je familiefeest opluisteren met een vrolijke noot, je vrijgezellenfeestje lachend starten of je teambuilding een boost geven.

  De lachworkshops op locatie worden verzorgd door de Lachwinkel >>

Natasja Verschoor

Lachworkshop op locatie (Doorn)
Onze gasten hebben enorm genoten van de avond. De dagen erop kwam het regelmatig voor dat mensen spontaan in de lach schoten omdat zij aan een oefening van jou terug dachten.

Natasja Verschoor
organisator vakantieweek ouderen
Mara Driessen

Lachworkshop op locatie (Eindhoven)
De feedback die ik heb ontvangen was veelal positief, hoewel sommige mensen het ook ‘awkward’ noemde. Maar zelfs die awkwardness droeg bij aan het lachgehalte van de workshop.
Vooral de oefening “Bear, Salmon, Musquito” gaat hier op kantoor nog steeds rond en dat gaat dan weer gepaard met veel gelach.
Al met al een zeer geslaagde middag! Ik zou de workshop zeker aanraden voor bedrijven.

Mara Driessen
Studyportals
Rocxanne Theuerzeit

Lachworkshop op locatie (Heerlen)
Nogmaals dank voor de leuke workshop, we hebben veel complimenten gekregen hierover!

Rocxanne Theuerzeit
GGD Zuid Limburg
Pia Smis

Lachworkshop op locatie (Antwerpen)
De lachworkshop krijgt 10/10. Het was een topervaring en iedereen was zeer positief.  De collega’s maken nog meermaals het gebaar ‘zeeeeer goed’ enz. Het was een fijne ervaring, iedereen deed goed mee van bij de start.  Als cadeau aan mijn collega’s voor mijn pensioen is dit een supergeslaagde actie.

Pia Smis