Opleidingen, trainingen en masterclasses

Iedereen kan lachen. Maar om de lach in te zetten als instrument, om meer mensen te helpen meer te lachen, daarvoor is een opleiding onontbeerlijk. - Saskia van Velzen

Agenda

 

vrijdag 22 februari Workshop Lachtherapie *

zondag 19 mei Grenzeloos Lachen Inspiratiedag

do-zo 30 mei-2 juni Opleiding Soul Key Therapist

vrijdag 21 juni Schrijf je eigen (e)-book

Een workshop, cursus of opleiding met een sterretje * is geaccrediteerd door de KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen)

Online cursussen

 • 12 lessen in lachen

  Laagdrempelige cursus t.w.v. € 120 om de lach in je leven te laten. Saskia’s tijd krijg je cadeau, je betaalt alleen de technische kosten van 4,95. Deze cursus wordt gegeven door de Lachwinkel.

  Meer informatie over de 12 lachlessen >>

Trainingen en opleidingen

 • Lachcoach (Laughter Yoga Leader) - 2 dagen

  Theorie en veel praktijk worden afgewisselend in een enerverend weekend. De 40 basisoefeningen, werken met groepen en nog veel meer.

  Meer informatie over de lachcoach opleiding >>

  De opleiding is ook onderdeel van de Lachtherapie Basis (1.0)

   

 • Lachtherapie workshop - 1 dag

  Speciaal voor drukke therapeuten, maar ook voor coaches en trainers, is deze vrolijke, interactieve en interessante workshop vol tips & tricks.

  Geaccrediteerd door KTNO

  Meer informatie over de workshop >>

 • Lachtherapie opleidingen

  SINDS 2017 IN NEDERLAND

  Combineer lachtherapie met je bestaande vaardigheden tot een uniek pakket waarmee jij je onderscheid van je collega’s in jouw markt.

  Geaccrediteerd door KTNO

  Meer informatie over deze bijzondere opleidingen >>

   

 • Soul Key Therapist

  NIEUW IN NEDERLAND

  Antwoorden vinden op levensvragen als “Wat is mijn levensdoel?” De Soul Key Therapist is zowel nationaal als internationaal geaccrediteerd.

  Meer informatie en aanmelden >>

Masterclasses

Speciale dag

 • Grenzeloos Lachen Inspiratiedag

  19 mei 2019

  In een wervelende dag vol workshops wordt je meegenomen in de wereld van de lach en alles wat daarbij hoort. Je kiest 6 van de 9 aangeboden workshops, voegt nieuwe kennis toe aan je gereedschapskist en je hebt een dag volop plezier. Maak contact met het leukste netwerk dat er is en kom meedoen. Voor het geld hoef je het niet te laten.

  Naar de Grenzeloos Lachen Inspiratiedag >>

In de maak

 • De Lachjuf

  De lachjuf leert aan ouders en docenten om samen met kinderen de 10 lachoefeningen te doen aan de hand van het kinderboek “Lilly & June en de lachjuf”.

  Hier wordt nog aan gewerkt…

  De opleiding Lachyoga was voor mij een zeer toffe ervaring. 🙂

  Ik heb zeer veel gelachen en het heeft mij veel deugd gedaan zowel lichamelijk als geestelijk. Ik ben er nu nog meer van overtuigd dat lachen verbind, het geluksgevoel sterk stimuleert en bijdraagt tot een meer harmonieuze samenleving vol liefde, plezier en openheid.

  Als health zen coach wil ik dan ook zo veel mogelijk de lach stimuleren, iedereen aanzetten om meer te lachen en ook in mijn diensten lachyoga aanbieden en hen met veel plezier doorverwijzen naar jullie Lachinstituut.

  Bedankt Luc & Saskia voor de zeer toffe geslaagde opleiding!

  Ik kan het iedereen alleen maar aanraden… 🙂